Ajo-opetus sekä muu kuljetusalan koulutus Huittisista koko Satakuntaan, Pirkanmaalle ja Varsinais-Suomeen

TrafficPoint järjestää ajo-opetusta henkilöautosta rekkaan ja linja-autoon. Toteutamme B-, C-, CE- ja D-luokan ajokorttikoulutukset, perustason ammattipätevyyskoulutukset sekä ammattipätevyyden jatkokoulutukset. Järjestämme myös turvallisuuskorttikoulutuksia ja muita koulutuksia. Toimipaikkamme sijaitsee Huittisissa, mutta kursseja pidetään koko Satakunnan alueella, Pirkanmaalla, Varsinais-Suomessa sekä tarvittaessa Lapissa asti.

Olemme ammattikuljettajien ajo-opetukseen pätevöitynyt yritys. Meillä on esimerkiksi Traficom:in myöntämä kuorma- ja linja-autonkuljettajien jatkokoulutuslupa sekä perustason ammattipätevyyskoulutuslupa. Kouluttajamme ovat kokeneita, alansa asiantuntijoita.

Tutustu ajokorttikoulutuksiin sekä muihin koulutuksiin

Kysy lisää kursseistamme ja ilmoittaudu mukaan!

Kursseja järjestetään Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Satakunnan talousalueilla. Kerromme mielellämme lisää opetuksen sisällöstä – ota yhteyttä! Ilmoittautuminen käy näppärästi koulutuspäiväkalenterin kautta.

Koulutukseen ilmoittautuminen: 

» KOULUTUSKALENTERI «

Linkkiä painamalla koulutuskalenteri aukeaa uuteen ikkunaan

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

00000;">Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

TrafficPoint Oy
Jokirannankatu 6
32700 HUITTINEN

Y-tunnus: 2529357-5
Puh: 040 500 8860

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

TrafficPoint Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.