Ajokortit Satakunnassa ja Pirkanmaalla

Auto- ja kuljetusalan koulutus- ja konsultointiyrityksenä tunnettu TrafficPoint toimii myös autokouluna. Meillä voit ajaa B-, C1-, C-, C1E-, CE-, D1- ja D-luokan ajokortit sekä suorittaa tarvittaessa perustason ammattipätevyyskoulutuksen. Ajo-opetusta järjestetään toimipaikassamme Huittisissa sekä koko Satakunnan alueella ja Pirkanmaalla.

C-luokan ajokortit

CE-luokan ajokortti

  • C-luokan kortista korotus CE-korttiin: 15 h teoriaopetus + 30 h ajo-opetus.
  • TAI jos C ajo-oikeutesi on saatu ennen 10.9.2009 ja ammattipätevyytesi on voimassa: 5 h teoriaopetus + 10 h ajo-opetus.
  • C-luokan ajokorttikoulutus + Perustason ammattipätevyyskoulutus (140 h). Mahdollisuus oppisopimuskoulutukseen. Lue lisää ja ota yhteyttä!

D-luokan ajokortit

  • D1-luokan ajokorttikoulutus: 9 h teoriaopetus + 10 h ajo-opetus.
  • D1-luokan kortista korotus D-korttiin: 6 h teoriaopetus + 15 h ajo-opetus.
  • TAI jos D1 ajo-oikeutesi on saatu ennen 10.9.2008 ja ammattipätevyytesi on voimassa: 5 h teoriaopetus + 10 h ajo-opetus.
  • D-luokan ajokorttikoulutus, jos sinulla on C-luokan kortti: 15 h teoriaopetus + 30 h ajo-opetus.

Esitteemme apuna PDF

Pätevöitynyt autokoulu ja koulutuskeskus palveluksessasi

Meillä on Trafi:n myöntämä autokoululupa kaikkiin ajoneuvoluokkiin sekä ammattipätevyyden perus- ja jatkokoulutuslupa ammattikuljettajien koulutuksia varten. Lue lisää toiminnastamme ja koulutuksistamme ja ilmoittaudu kursseille! Kurssien aikataulut ja lisätiedot löydät koulutuspäiväkalenterista. Kurssipaikat vaihtelevat aina Huittisista koko Satakuntaan, Varsinais-Suomeen, Pirkanmaalle sekä tarvittaessa Lappiin asti.

Suosittele meitä

Koulutukseen ilmoittautuminen: 

» KOULUTUSKALENTERI «

Linkkiä painamalla koulutuskalenteri aukeaa uuteen ikkunaan

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!