B - Harjoitteluvaihe

Harjoitteluvaiheen tavoitteena on kartoittaa kuinka kuljettajantutkinnossa ja perusvaiheessa olleet vaikeat asiat ovat taitojen kehittyessä kohentuneet. Apuna voivat olla opetuskortti, tutkintopalaute sekä erityisesti oppilaalta saatu tieto mikä on osoittautunut vaikeaksi. Harjoitteluvaihe alkaa heti hyväksytyn kuljettajantutkinnon jälkeen. Harjoitteluvaiheen aikana oppilaan tulisi pitää oppimispäiväkirjaa, jossa auttaa oppimisympäristön itsearviointitehtävät.

Harjoitteluvaiheen aikana, 1-3kk kuljettajantutkinnosta, oppilaan tulisi osallistua autokouluun palauttavan ajon kurssille. Palauttava jakso on hyvä suorittaa hyvissä ajoin ajotutkinnon jälkeen, vaikka lain mukaan harjoitteluvaihe voi kestää 24 kk. Muista kuitenkin, että harjoitteluvaiheen jälkeinen syventävä vaihe, tulisi olla suoritettuna ennen kuin lyhytaikainen ajokorttisi vanhentuu.(24kk kuljettajantutkinnosta)

Harjoitteluvaiheeseen kuuluu yksi palauteajotunti (á 50 min), yksi ryhmäoppitunti (á 45 min) sekä ryhmäajotunti (2-4 henkeä, á 50 min/kuljettaja). Lisäksi kokonaisuuteen kuuluu perusvaiheen aikana sekä harjoitteluvaiheessa pidetyn oppimispäiväkirjan tarkastaminen.

  • Teoriaopetus 1h (á 45 min)
  • Ajo-opetusta 2h (á 50 min)

- Ilmoittaudu harjoitteluvaiheen palautejakson kurssille

Harjoitteluvaihe on hyvä sopia valmiiksi heti perusvaiheen kuljettajantutkinnon jälkeen. Ilmoittaudu syventävän vaiheen kurssille vaivattomasti suoraan koulutuskalenterimme kautta tai puhelimitse. 

- Suorita teoriatunti ja ajotunnit

Palautejakso toteutetaan yleisesti kahden päivän aikana; ensimmäisenä päivänä ajetaan yksilöajotunti ja toisena suoritetaan teoriatunti sekä ryhmäajo. Ryhmäajo toteutetaan 2-4 oppilaan ryhmissä, joten varauduthan siihen, että autokoululla menee useampi tunti.

- Todistus harjoitteluvaiheesta

Kun kaikki ajot sekä teoritunti on suoritettu, saat autokoululta todistuksen palautejaksosta.

HUOM!! Harjoitteluvaiheen suorittaminen ei vielä tee kortistasi pitkäaikaista. Sinun tulee suorittaa syventävä vaihe vielä ennen lyhytaikaisen korttisi umpeutumista, eli 24kk sisällä kuljettajatutkinnosta.

Koulutukseen ilmoittautuminen: 

» KOULUTUSKALENTERI «

Linkkiä painamalla koulutuskalenteri aukeaa uuteen ikkunaan

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

00000;">Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

TrafficPoint Oy
Jokirannankatu 6
32700 HUITTINEN

Y-tunnus: 2529357-5
Puh: 040 500 8860

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

TrafficPoint Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.