B - Syventävä vaihe

Syventävän vaiheen kurssin tarkoituksena on erityisesti vahvistaa kuljettajan liikennetaitoja sekä parantaa taloudellista ajamista. Syventävä vaihe tulee suorittaa, kun kuljettajantutkinnon suorittamisesta on vähintään 3 kuukautta, enintään 24 kuukautta. Otathan huomioon, että mikäli olet saanut ajokorttisi 19.1.2013 jälkeen, tulee sinun suorittaa harjoitteluvaihe ennen syventävän vaiheen kurssia. Varmistathan myös, että pimeän ajon koulutus on suoritettu ennen syventävää vaihetta tai sinulle on varattu paikka myös tähän koulutukseen.

  • Teoriaopetusta 4h (á 45min)
  • Ajo-opetusta 2h (á 50min)
  • Ajo-opetusta radalla 2h (á 50min)

- Ilmoittaudu syventävän vaiheen kurssillemme 

Ilmoittaudu syventävän vaiheen kurssille vaivattomasti suoraan koulutuskalenterimme kautta tai puhelimitse. 

- Suorita arvioiva-ajo ja palauteteoriatunti

Arvioiva-ajo ajetaan autokoulun autolla. Opetus sisältää kaksi ajotuntia ja yhden henkilökohtaisen palautetunnin, jossa käydään läpi ajoasi. Mikäli et ole ajanut pimeän ajoa perusvaiheessa, niin tässä kohtaa on hyvä varmistua siitä, että pimeän ajon päivämäärä on varattu sinulle. 

- Osallistu rata-ajo-opetukseen

Rataopetus suoritetaan paikallisella liukkaalla radalla pääsääntöisesti omalla autolla. Jos sinulla ei ole käytössäsi omaa autoa, voit vuokrata autokouluauton ratapäiväksi käyttöösi. Rataopetus sisältää kaksi ajotuntia ja kolme teoriatuntia. Saat etukäteen autokoululta ohjeet kuinka voit maksaa radan käyttömaksun. 

- Todistus

Suoritettuasi syventävän vaiheen kurssin, saat todistuksen suoritetusta kurssista, jonka toimitat Ajovarmalle.

Suosittele meitä

Koulutukseen ilmoittautuminen: 

» KOULUTUSKALENTERI «

Linkkiä painamalla koulutuskalenteri aukeaa uuteen ikkunaan

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!